18 август, 2020 /
Storm 7.0 е оборудван с компоненти Shimano GRX RX400. Дисковите спирачки ...
29 май, 2015 /
Grand Canyon Comp е оборудван с команди Shimano Tourney EF41, 3×7 ...
29 април, 2015 /
Grand Canyon Pro e оборудван с команди Shimano Altus M315, 3×8 скорости. За ...
© Copyright 2023 DRAG Bicycles Company